Malzemeler:8 adet rendelenmiş domates, 3 yemek kaşığı süt, 2 yemek kaşığı un,1 yemek kaşığı salça,2 yemek kaşığı sıvı yağ,5 su bardağı su, 100 gr eski kaşar peyniri, tuz | ||
Hazırlanması: -2 yemek kaşığı sıvıyağ ile 2 yemek kaşığı unu biraz kavurun. -1 yemek kaşığı salça ile 5 adet rendelenmiş domates ekleyin. Topaklanırsa bu aşamada el blendırı ile karıştırın. -Daha sonra 5 su bardağı su ekleyin.Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. -Servis yaparken tencereye sütü ve tuzu ilave edin. -İsteğe göre üzerine kaşar rendesi serpin. |
>
18 Ocak 2013 Cuma
Domates Çorbası
| Etiketler: ÇORBALAR, FEATURE, NEW
.
SOSYAL MEDYA
Ne Aramıştınız
İzleyiciler
Neler Yayınladım
ANA YEMEKLER
(42)
APERATİFLER
(9)
ARA YEMEKLER
(13)
BALIK YEMEKLERİ
(2)
BÖREKLER
(19)
CHEESECAKE
(1)
DOLMALAR
(5)
ETLİ YEMEKLER
(10)
HAMUR İŞLERİ
(33)
HAMURLUKAHVALTI
(9)
KAHVALTILIKLAR
(15)
KEKLER
(32)
KURABİYELER
(31)
MAKARNALAR
(3)
NEW
(194)
PASTALAR
(20)
POĞAÇALAR
(17)
PİLAVLAR
(9)
REÇELLER
(3)
SALATAKAHVALTI
(1)
SALATALAR
(10)
SEBZE YEMEKLERİ
(5)
SEBZELİKAHVALTILIK
(2)
SICAK TATLILAR
(2)
SOĞUK TATLILAR
(5)
SÜTLÜ TATLILAR
(4)
TARTLAR
(1)
TATLI KURABİYELER
(8)
TATLILAR
(13)
TAVUKLU YEMEKLER
(4)
TUZLUKURABİYELER
(2)
YÖRESEL YEMEKLER
(2)
ZEYTİNYAĞLILAR
(3)
reklamlar
(6)
ÇORBALAR
(14)
@gulayinmutfagindan
Popular Yayınlar
Blog Archive
-
▼
2013
(103)
-
▼
Ocak
(27)
- PORTAKALLI KEK
- TAVUKLU TEL ŞEHRİYE SALATASI
- SUCUKLU KARNABAHARLI FIRIN MAKARNA
- KARNABAHAR DOLMASI
- EKMEKLİ GÜVEÇTE ET
- Pırasa Dolması Tarifi
- Brokolili yeşil pilav tarifi
- Ağlayan Kek
- Bardak Böreği Tarifi
- Beşamel Soslu ve Tavuklu Börek
- AÇMA TARİFİ
- Domates Soslu Köfteli Makarna
- Domates Çorbası
- Zeytinyağlı Pırasa
- Zeytinyağlı Pazı
- Mayonez soslu mezgit
- SOMON BALIGI VE DEROTU SOSU
- ÇERKEZ TAVUĞU
- YOĞURTLU BULGUR ÇORBASI
- LAHANA DOLMASI
- BEZE YAPALIM.
- DOMATESLİ PİLAV
- ELMALI CEVİZLİ KEK
- MANDALİNALI KEK
- BİBER DOLMASI
- TAVUKLU PATATES YEMEĞİ
- KAŞAR PEYNİRLİ KÖFTE
-
▼
Ocak
(27)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder